http://netprofit.uw.hu/index.php?ref=6fbae2 KÉPEK.KÓRTÁRS FESTMÉNYEK GALÉRIA ANTIK FESTÉSZET ARANY ÉKZSEREK. KÉPEK KORTÁS FESTÉSZET ARANY NORA,ORSOVAI VALÉRIA,SZÁSZ ENDRE, SCH-GALÉRIA,BÁNFALVY ÁKOS,CSÁKY LAJOS,GYÉMÁNT LÁSZLÓ,MÁG TAMÁS,RÉGI ÉS ANTIK FESTMÉNYEK.BENYÓ SÁNDOR,JANCSEK ANTAL,SAJÓ S GÉZA,ISMERETLENFESTŐ I, ISMERETLENFESTŐ II,ARANYÉKSZEREK BIZTONSÁGOT NYUJT,FÜGGETLEN ÉRTÉKEL BIR,KORTÁRS,KÉPEK,FESTMÉNYEK,ANTIK,GALÉRIA,FESTÉSZET. KÉPEK.KÓRTÁRS FESTMÉNYEK GALÉRIA ANTIK FESTÉSZET ARANY ÉKZSEREK.: ANTIKEA,kortárs,képek,festmények,www.artfanatic.eu,FESTÉSZET,ANTIK,GALÉRIA

2011. szeptember 1., csütörtök

ANTIKEA,kortárs,képek,festmények,www.artfanatic.eu,FESTÉSZET,ANTIK,GALÉRIA


szobor

Örömmel üdvözlöm az ANTIKEA megújult honlapján!

Ön a régiségek, antik-, és stílbútorok, rusztikus-, és antik fenyőbútorok, festmények, eredeti antik-, és nosztalgikus dísztárgyak kimeríthetetlen tárházába látogatott. Kérem, tegye ezt minél gyakrabban, hogy sok ezer tételes, feldolgozás alatt álló kínálatunkat annak folyamatos felöltése mellett, „első kézből” ajánlhassam szíves figyelmébe!

Az ANTIKEA - az antik lakberendezés raktáráruháza - a régiség-kereskedelemben megalapozott jó hírnevével több, mint húsz éves múltra tekint vissza.

 Antik lakberendezés…

Egy antik lakberendezési tárgyat régisége, esztétikai és anyagi értéke vitathatatlanul a lakberendezés legfelső kategóriájába emeli. Az antik lakberendezés eleink békebeli élettereire jellemző atmoszférát, jómódot, kifinomult ízlést, eleganciát közvetít a mai otthonokba, a vendéglátás létesítményeibe, vagy akár irodákba is.

 Értékálló befektetés…

Ma már egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy-egy aukción valamely antik műalkotás, lakberendezési tárgy kiemelkedő áron cserél gazdát. Nem elhanyagolható szempont, hogy az antik lakberendezési tárgyak esztétikai értékükön túl, egyfajta maradandó értékű befektetési lehetőséget is kínálnak.

 Biobútorok…

Az ANTIKEA a magyarországi antik fenyőbútor-kereskedelem úttörője. A hagyományos értelemben vett régiségek forgalmazásán túl, az antik-, és stílbútor, festmény, és dísztárgy-kereskedelem mellett, az ANTIKEA több mint két évtizede figyelt fel a korábban nem sokra becsült népi bútorok iránt ébredező érdeklődésre. A ma már közkedvelt fenyőbútorok, parasztbútorok a régiség és lakberendezés tárgykörében is méltó helyükre kerültek.
Ahogy nő a bio termékek népszerűsége, úgy a biobútorok iránt egyre növekvő igényt az ANTIKEA páratlanul gazdag fenyőbútor kínálatával igyekszik kielégíteni, mégpedig környezetbarát alapanyagból. A néhány évszázaddal ezelőtti ésszerű erdőgazdálkodás még nem volt savas esőkkel, nukleáris szennyezéssel terhelt. Az egészséges erdőkből kitermelt, bútorok alapanyagául szolgáló fa többnyire évszázadokon át is egészséges maradt. A természetes fakártevők - elsősorban a közismert szú - elleni tökéletes fertőtlenítés kémiai maradványa pedig a nap, mint nap használt NaCl, tehát konyhasó, melynek kiválását ecetes oldattal semlegesítjük. Végül méhviaszos felületkezeléstől lesznek az ANTIKEA bútorok olyan rendkívül kellemes illatúak, selymes tapintásúak.

Az ANTIKEA megrendelésre, méretre készülő, másolati bútorai is környezetbarát, biobútorok és még csak összefüggésbe sem hozhatók az erdőirtó, fakitermelő rablógazdálkodással!
Az eredetiben ritkán előforduló, leginkább múzeumokban látható bútoroknak, régi anyagból, másolati jelleggel, vagy méretre történő elkészítése az Ön megrendelése alapján megoldható.
A megrendelésre, akár méretre készülő másolati bútorok alapanyagát régi, felújításra szoruló, esetenként műemléki épületek bontott tető és födémszerkezeti faanyagából nyerjük. Jelszavunk: erdőirtás helyett, bontott faanyag újrahasznosítása. Ezért az újonnan készült bútoraink is garantáltan mentesek a savas esők által okozott, és a nukleáris szennyeződéstől.
Az ANTIKEA minőség, mennyiség, kedvező árak tekintetében a szakma élvonalából ajánlja Önnek a szakszerűen restaurált antik, az 1800-as évek végére jellemző századfordulós és a hiteles másolati jelleggel készített bútorok páratlan kínálatát!
Az Antikea bármely lakberendezési igényt kielégíthet, a, lakás, nyaraló, panzió, szálloda, vendéglátóipar, vagy műemléki környezet vonatkozásában felmerülő igényeknek megfelelően.
Páratlanul gazdag kínálatunk üzleteinkben és raktár-áruházunkban tekinthető meg.

Antikea - az antik lakberendezés áruháza.

 Szolgáltatásaink:

Antik bútorok felújítása, restaurálás
Bútormásolatok készítése
Bútorkészítés méretre, egyedi bútorgyártás és tervezés
Bútorasztalos munkák
Kárpitozás
Nádazás, gyékényezés
Lakástextil, függönyözés
Antik dekoráció
Parketták és díszpadló-burkolatok forgalmazása, kivitelezése
Adás-vétel, értékbecslés
Hagyatékkezelés
Villák, családi házak, lakások, nyaralók, irodák, szállodák, panziók, éttermek, vendéglők, pubok, sörözők, borozók, egyéb vendéglátóhelyek, üzlethelyiségek, antik és műemléki belső terek teljes körű lakberendezése, dekorálása

 Munkáinkról…

Eddig számtalan munkánk méltán aratott elismerést.
A ma Szlovéniához tartozó Lendván, az ANTIKEA közreműködésével létesült kiállítás sikerét a város díszpolgári címmel, illetve oklevéllel ismerte el.

Kérem, tiszteljen meg látogatásával!
Érdemes figyelemmel kísérni az ANTIKEA egyre bővülő kínálatát, folyamatos feltöltés alatt álló honlapját, személyes látogatása esetén pedig munkatársaimmal együtt szeretettel várjuk üzleteinkben!

Plesa István
ANTIKEA



fókusz ajánlatok
CIKKSZÁM: 585987/26
ÁR: 62,000 Ft
Angyalos címer falikárpit
CIKKSZÁM: 5863189/7
ÁR: 19,000 Ft
Pezsgősvödör
CIKKSZÁM: 2749/6
Szekreter
CIKKSZÁM: 2749/8
ÁR: 67,200 Ft
Íróasztal
lap tetejére
Cynthia Tested!







Nincsenek megjegyzések: