http://netprofit.uw.hu/index.php?ref=6fbae2 KÉPEK.KÓRTÁRS FESTMÉNYEK GALÉRIA ANTIK FESTÉSZET ARANY ÉKZSEREK. KÉPEK KORTÁS FESTÉSZET ARANY NORA,ORSOVAI VALÉRIA,SZÁSZ ENDRE, SCH-GALÉRIA,BÁNFALVY ÁKOS,CSÁKY LAJOS,GYÉMÁNT LÁSZLÓ,MÁG TAMÁS,RÉGI ÉS ANTIK FESTMÉNYEK.BENYÓ SÁNDOR,JANCSEK ANTAL,SAJÓ S GÉZA,ISMERETLENFESTŐ I, ISMERETLENFESTŐ II,ARANYÉKSZEREK BIZTONSÁGOT NYUJT,FÜGGETLEN ÉRTÉKEL BIR,KORTÁRS,KÉPEK,FESTMÉNYEK,ANTIK,GALÉRIA,FESTÉSZET. KÉPEK.KÓRTÁRS FESTMÉNYEK GALÉRIA ANTIK FESTÉSZET ARANY ÉKZSEREK.: ARTFANATIC FESTMÉNYEK GYÜJTEMÉNYE. www.artfanatic.eu

2011. szeptember 1., csütörtök

ARTFANATIC FESTMÉNYEK GYÜJTEMÉNYE. www.artfanatic.eu


Art Fanatic

Telefon:+36 20/ 211-7193
+36 20/ 238-3621

Email: 

artfanatic.eu@gmail.com
Skype Me!
freereg_hun

ARCHÍVUM

A galéria archívumában található képek az utóbbi évek során készültek. Valamennyi „archívum” kép magántulajdonban, itthon vagy külföldön található. Ha valamelyik kép felkelti érdeklődését, a művész vállalja egy hasonló kép megfestését. A művész által vállat kép, a kompozícióban és színvilágban hasonló, új önálló alkotást eredményez.
pictoartist_hun

FESTMÉNY MEGRENDELÉSRE

Ha van kedvenc témája, festménye, régi vagy új eseményről, családtagról esetleg kedvenc állatáról fotója, a galéria vállalja az eredetihez megszólalásig hasonló alkotás elkészítését.
Igény szerinti megrendeléshez kérjük keressen minket e-mailben vagy telefonon. Kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A Louvre nem adja a Mona Lisát

altKultúrháborúnak minősítette a sajtó, hogy Firenze kérésére Párizs nem adja kölcsön a Mona Lisát. Olaszországban átfogó életmű kiállítást rendeznek Leonardo da Vinci alkotásaiból, s ehhez kérték a kép időszaki kikölcsönzését. Az olaszok a Louvre bejárata elé fizetett munkatársakat állítanak, hogy aláírást gyűjtsenek az ügy érdekében. A Közelről című műsorban a hírről, és a festményt övező legendákról beszélgetett Pócs Dániel művészettörténésszel Ács Gábor.

Leonardo festményeit nem nagyon szokták utaztatni, a Mona Lisa például a hetvenes évek óta nem hagyta el a Louvre épületét, mondta Pócs Dániel. A múzeum arra hivatkozik, hogy a festmény rossz állapotban van, ezért nem szállítható. A vászonképek valóban jobban bírják az utaztatást, de ilyen méretű és korú – XVI. század eleji – táblaképeket is szoktak utaztatni. Az a veszély azonban fennáll, hogy a fatábla lécei elmozdulhatnak, s így lepereghet a festék.

Leonardo Mona Lisáját különös aura veszi körül, több mint csupán egy reneszánsz portré, ikonná vált. A rejtélyes nőalak arcképét legendák és titokzatos történetek övezik. Több mint száz évvel ezelőtt egy olasz hazafi el is lopta, hogy a festmény, mely az itáliai művészet egyik legfontosabb alkotása, visszakerülhessen hazájába.

Bartl József kapta az idei életműdíjat

alt
Bartl József Munkácsy-díjas festő kapta az idei életműdíjat a Magyar festészet napja alkalmából. Az elismerést minden évben a magyar kortárs festők ítélik oda azon művésznek, aki már teljes életművet mondhat magáénak, és annak színvonala elismerésre méltó.

Bartl Józsefnek ítélte idei életműdíját a Magyar festészet napja Alapítvány. A 77 éves művész 1952 és 1959 között végezte a Magyar Képzőművészeti Főiskolát Bernáth Aurél, Fónyi Géza és Pap Gyula tanítványaként. Németországban, Lengyelországban, Szovjetunióban, Franciaországban, Oroszországban és Csehszlovákiában is járt tanulmányúton. A szolnoki Festészeti Triennálé díját 1981-ben, Munkácsy-díját 1995-ben kapta. A szentendrei művésztelepnek 1972-től, a Műhely Galériának 1980-tól tagja. Budapesten és Szentendrén él.

Belépőjegy a Szépművészeti Múzeum "A Nyolcak" kiállítására 50% kedvezménnyel, 1 200 forintért.

A Szépművészeti Múzeum A Nyolcak című kiállítása nemcsak közel 200 művüket mutatja be ebből a korszakból, de válogat a korábbi és későbbi jelentősebb alkotásaikból, valamint a nagy példaképek, Cézanne és Matisse néhány művét is bemutatja. A világ minden tájáról összegyűjtött képek kronológiai sorrendben próbálják rekonstruálni a Nyolcak -Berény Róbert, Czigány Dezső, Czóbel Béla, Kernstok Károly, Márffy Ödön, Orbán Dezső, Pór Bertalan és Tihanyi Lajos – munkásságát, miközben visszarepítenek minket a századforduló varázslatos világába.

Meghosszabbítva látható a Munkácsy:Krisztus-trilógia

altaltalt 
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítva látható a Munkácsy: Krisztus-trilógia a Magyar Nemzeti Galériában.
Több mint százhúszezren tekintették meg Munkácsy Krisztus trilógiáját a kiállítás nyitva tartásának első öt hónapja alatt, a nagy sikerre való tekintettel a Magyar Nemzeti Galéria és a Munkácsy Alapítvány a tárlatot2011. augusztus 31-ig meghosszabbítja.

Munkácsy Keszthelyen...ahogy még sosem láttuk

alt2011. április 29 - 2011. október 1.
Keszthely, Festetics-kastély
2011. április 29-től látogatható a Munkácsy Mihály műveit bemutató, a Munkácsy Alapítvány a Magyar Nemzeti Galéria és a Helikon Kastélymúzeum együttműködésében megvalósuló, a Nemzeti Galéria és Pákh Imre gyűjteményéből rendezett nagyszabású tárlat a keszthelyi Festetics kastélyban. A Magyar Nemzeti Galéria állandó Munkácsy-kiállítása, kiegészülve a Pákh-gyűjtemény alkotásaival kivételes lehetőséget kínál mind a nagyközönség, mind a szakma számára, hiszen a Pákh-gyűjteményben lévő, de eddig nem látható alkotások segítségével első ízben nyílik lehetőség a Munkácsy-életmű teljes körű bemutatására.

Virtuális séta a Magyar Nemzeti Galériában

alt
München magyarul. Magyar művészek Münchenben 1850 és 1914 között
A Magyar Nemzeti Galéria és a 360systems jóvoltából online is megtekinthető a München magyarul. Magyar művészek Münchenben 1850 és 1914 között című időszaki kiállítás négy terme, több mint 80 festménnyel.
1. oldal / 3

MIT AJÁNLUNK?

  • minőség: országosan ismert művészek munkája
  • gyorsaság: megrendelt termékét 3-4 nap alatt otthonába szállítjuk
  • garancia: eredetiség és vásárlási garancia

KEDVEZMÉNYEK

  • ingyenes házhoz szállítás 50.000 Ft értéktől
  • jelentős azonnali árkedvezmények, visszatérő érdeklődőknek
  • gyakori akciós kedvezmények

KIEMELT ELŐNYÖK

  • festmények nagyrésze minőségi keretekben
  • esztétika és érték társítás
  • befektetésének növeli hozamát
  • idő és pénz megtakarítás otthoni kényelemben

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

  • fizetés az egyeztetést követően banki átutalással
  • 3-4 munkanap alatti ingyenes házhoz szállítás 50.000 Ft értéktől
  • külföldi ügylet esetén a szállítás előzetes egyeztetés függvényében

HackGuard by Siteground

Nincsenek megjegyzések: